INDOOR BOOTCAMP OP DE VUURLINIE

Bootcampen met leuke, gevarieerde materialen.

Wil jij graag bootcampen met leuke gevarieerde materialen? Dan is de indoor bootcamp ­Beverwijk / Heemskerk echt iets voor jou. Laat je verrassen door de uitdagende, ­gevarieerde en energieke lessen die meerdere keren per week worden gegeven onder leiding van ­verschillende instructeurs.

De indoor bootcamp is een groepsles die bestaat uit een combinatie van bootcamp, cross fit en kick-fun. Er wordt tijdens de indoor bootcamp veel getraind in circuitvorm en gebruik gemaakt van attributen. Denk hierbij aan bokszakken, kettlebells, touwen, ballen en tal van andere uitdagende attributen.

Wij raden iedereen aan deze les een keer te proberen. Om de kwaliteit van de lessen zo hoog mogelijk te houden, is het maximum aantal deelnemers per lesgever 20.
Een proefles meedoen met de indoor bootcamp mag altijd!

BOOTCAMP VOOR BEDRIJVEN

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een privébootcamples. Onder begeleiding van de professionele trainers van Bootcamp for you profiteer je van de voordelen van een personal training én van de motivatie en stimulans van een groep. Er is altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en instructies.

Bootcamp voor bedrijven: € 7,50 p.p.
Bootcamp voor bedrijven is te boeken vanaf 10 personen.

BOOTCAMPLESSEN VOOR IEDEREEN

Aan deze lessen kan iedereen meedoen. Er zijn geen instapvoorwaarden en je niveau van hardlopen maakt niet uit. In deze groep stromen nieuwe leden in die later kunnen doorgroeien naar andere groepen. Ook bootcampers die al veel ervaring hebben en het lekker vinden om op dit niveau te sporten zijn ook welkom in deze lessen.

Heb je veel moeite met het hardlopen van kleine stukjes, begin dan eerst met een periode start to run. Meer informatie vind u hier

 

 

PRIJZEN LOSSE BOOTCAMP LESSEN

Bootcamp losse les € 10,- per persoon
Bootcamp 10-lessenkaart € 75, - per persoon