ESCAPE ROOM BEVERWIJK

Vanaf 30 maart 2016 is de eerste Escape Room van de Vuurlinie geopend;
"The Playground - het mysterie van de broncode". Ontrafel jij, samen met vrienden, familie of collega's binnen een uur het geheim van de broncode? De spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline die samen komen in deze nieuwe Escape Room zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Escaperoom-Beverwijk-Vuurlinie-Events
Escape-Room-Beverwijk-Vuurlinie-Events

The Playground - Het mysterie van de broncode

Vanmorgen klokslag 08:30 uur: De directeur van de nationale veiligheidsdienst kijkt met verschikte ogen de minister president aan. Zijn stem trilt... "Minister, er is ingebroken in het militaire netwerk van Defensie.. De broncode is gestolen en wij zijn als overheid volledig buitengesloten."

Benieuwd hoe dit heeft kunnen gebeuren? Maak jij onderdeel uit van het SWAT team om dit mysterie op te lossen? Vinden jullie de gestolen Broncode terug? Boek dan nu deze spannende Escape Room van Vuurlinie Beverwijk en red Nederland van de zwaarste dreiging ooit!

DEZE ESCAPE ROOM BOEKEN?

Aantal personen
Het minimum aantal personen benodigd om het mysterie op te lossen is 2, het maximum is 6 personen.
Minimale leeftijd: 14 jaar

Kosten
Deze Escape Room is te boeken voor € 79,- op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten € 99,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.

Escape Room

BRONZEN CERTIFICAAT!

Een mooie beoordeling!
In zeer korte tijd is Escape Room Beverwijk al door meer dan 50 personen beoordeeld met een mooi gemiddelde van 4,6 uit 5. Op naar de zilveren certificering!

Wil je zelf onze Escape Room beoordelen? Dat kan via deze link, bedankt voor de moeite!

Nieuwe escape room volgt snel!

Escape Room Beverwijk heeft met "The Playground - Het Mysterie van de Broncode" zijn eerste Escape Room te pakken. Wij staan echter niet stil. Er wordt hard gewerkt aan een tweede Escape Room met een nieuw, eigen thema. De lat ligt hoog, maar wij blijven verrassen. Houd daarom onze Facebookpagina in de gaten !

Escape-Room-Beverwijk-Vuurlinie-Events