ESCAPE ROOM BEVERWIJK

Vanaf 30 maart 2016 is de eerste Escape Room van de Vuurlinie geopend; "The Playground". Oktober 2018 is daar de tweede kamer "Deadline" bijgekomen. Ontsnap jij, samen met vrienden, familie of collega's binnen een uur uit een van onze Escape Rooms? Spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline komen samen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Escaperoom-Beverwijk-Vuurlinie-Events

The Playground - Het mysterie van de broncode

Vanmorgen klokslag 08:30 uur: De directeur van de nationale veiligheidsdienst kijkt met verschikte ogen de minister president aan. Zijn stem trilt... "Minister, er is ingebroken in het militaire netwerk van Defensie.. De broncode is gestolen en wij zijn als overheid volledig buitengesloten."

Benieuwd hoe dit heeft kunnen gebeuren? Maak jij onderdeel uit van het SWAT team om dit mysterie op te lossen? Vinden jullie de gestolen Broncode terug? Boek dan nu deze spannende Escape Room van Vuurlinie Beverwijk en red Nederland van de zwaarste dreiging ooit!

DEZE ESCAPE ROOM BOEKEN?

Aantal personen
Het minimum aantal personen benodigd om het mysterie op te lossen is 2, het maximum is 6 personen.
Minimale leeftijd: 14 jaar

Kosten
Deze Escape Room is te boeken voor € 81,50 op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten € 102,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.

VANAF 1 OKT '18 - "The Black Room" By Tony Haris

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist
een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken.

Zijn jullie stressbestendig? Kunnen jullie samenwerken onder extreme omstandigheden en lukt het jullie het downloaden te stoppen? Boek dan nu deze kamer van Escape Room Beverwijk!
Veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline...

DEZE ESCAPE ROOM BOEKEN?

Aantal personen
Het minimum aantal personen benodigd om het mysterie op te lossen is 2, het maximum is 6 personen.
Minimale leeftijd: 14 jaar

Kosten
Deze Escape Room is te boeken voor € 102,- op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten € 129,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.

Escape Room

BRONZEN CERTIFICAAT!

Een mooie beoordeling!
In zeer korte tijd is Escape Room Beverwijk al door meer dan 50 personen beoordeeld met een mooi gemiddelde van 4,6 uit 5. Op naar de zilveren certificering!

Wil je zelf onze Escape Room beoordelen? Dat kan via deze link, bedankt voor de moeite!